GLOBALEN.BG cart
Ексцентрик шлайфове

ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ ПНЕВМАТИЧЕН RAIDER RD-AROS01 / Прахоулавяне

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RD-AROS01
Номер на продукта:
152-2097
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
95.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ ПНЕВМАТИЧЕН RAIDER RD-AROS01 / Прахоулавяне

Серия Raider Power Tools предлага едно иновативно решение за своите потребители с новия пневматичен ексцентършлайф. Подходящ за работа с една ръка, машината има изолиран корпус, с възможност за сухо и мокро шлайфане. Нова и иновативна опция е работата само с въздушно налягане. Благодарение на него се постигат перфектни резултати при обработката на дървени плоскости, полиране на дървени повърхности покрити с лак, полиране на лакирани метални повърхности, премахване на ръжда, окончателна обработка на метални повърхности. За вкарването на въздушната маса се грижи пневматичен маркуч, който се лесно се закрепя към уреда. ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ ПНЕВМАТИЧЕН RAIDER RD-AROS01 за по-бърза връзка има и пневматичен накрайник, изработен от метал който издържа допустими за неговия клас налягания.

Допълнителни характеристики
Макс. обороти без натоварване 0 - 10000 min-1


Вид на пакета

Широчина 29 см
Дължина 11 см
Височина 15 см
Нето кг. 1.40 кгПриложения в комплекта

Пневматичен маркуч 1бр
Накрайник пневматичен 1бр
Флакон с масло 1бр
Гаечен ключ 1бр


Технически характеристики

Диаметър на плота150 mm
Ексцентрицитет2 mm
Размер на шкурката150 mm
Тип захранванеПневматично

Рагледайте документацията за продукта
RD-AROS01-0028446-112905.pdf aquabuilding_offer_2822.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.