GLOBALEN.BG cart
Ексцентрик шлайфове

ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ METABO SXE 450 TurboTec / 350W / Прахоуловителна касета / Vario (V)-електроника

Производител:
Metabo
Модел:
SXE 450
Номер на продукта:
152-2103
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
479.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ METABO SXE 450 TurboTec / 350W / Прахоуловителна касета / Vario (V)-електроника

Машината има здрав корпус отлят от алуминий, висококачествена пластмаса устойчива на удари и неволни изпускания. Опция за регулиране на оборотите. Тук имаме и позната за METABO Vario (V)-електроника, която позволява обработването на различни материали предавайки нужните обороти. Едно от новите разработки при машината е система за управление на мощността, за избягване нарушаване на целостта на материала. ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ METABO SXE 450 TurboTec има функция DUO, с възможна настройка за фино или грубо шлайфане. TurboTec технология даваща допълнително ускорение, включвайки допълнителна резервна мощност за максимално отнемане. За спокойствие на работа машината има Защитени от прах сачмени лагери за дълъг живот. Още Прахоуловителна касета с филтър за работа без прахосмукачка, а също така и възможност за включване на прахосмукачка. Удобна дръжка с противоплъзгаща повърхност Softgrip.

Допълнителни характеристики

Дължина на кабела 4 m
Макс. обороти без натоварване 4200 - 11000 min-1
Обороти под натоварване 8500 min-1
Отдавана мощност 180 W

Вид на пакета

Широчина 18 см
Дължина 39 см
Височина 21 см
Нето кг. 2.96 кг


Приложения в комплекта

Прахоуловителна касета 1 бр.
Разглобяема допълнителна ръкохватка 1 бр.


Технически характеристики

Тип захранванеМрежово
Диаметър на плота150 mm
Ексцентрицитет6.2 mm
Номинална мощност350 W
Номинално захранващо напрежение230 V
Размер на шкурката150 mm

Рагледайте документацията за продукта
SXE 450-0028632-123256.pdf aquabuilding_offer_2824.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.