GLOBALEN.BG cart
Шлифовки

Уред за гравиране RD-ENG01 / 7200 удара / 35W

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RD-ENG01
Номер на продукта:
158-2106
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
30.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Уред за гравиране RD-ENG01

RD-ENG01 е уред за гравиране от гамата на Raider Power Tools, който е изключително компактен и удобен за работа електрически инструмент.Със своите 7200 удара в минути и 5 режима на работа RD-ENG01 е изключително полезен при гравиране на керамика, стъкло, пластмаса, метал, кожа и дърво.
Технически характеристики:

Тип захранване Мрежово
Номинална мощност 35 W
Диаметър на цангата 3.2 mm
Макс. честота на ударите 7200 min-1
Номинално захранващо напрежение 230 V

Рагледайте документацията за продукта
Ръководтсво за употреба_RD-ENG01-123648.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.