GLOBALEN.BG cart
Ексцентрик шлайфове

ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ METABO SXE450 TurboTec / 320W / Vario (V)-електроника / Текстилен прахоуловител

Производител:
Metabo
Модел:
SXE450
Номер на продукта:
152-2105
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
439.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ METABO SXE450 TurboTec / 320W / Vario (V)-електроника / Текстилен прахоуловител

ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ METABO SXE 450 TurboTec / 320W / Прахоуловителна касета / Vario (V)-електроника.
Компания METABO заема лидерска позиция спрямо качество, издръжливост, иновативни технологии и гаранция на своите уреди.
METABO представя своя ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ METABO SXE 425 TurboTec. Машина оборудвана с възможно най-много техника за подпомагане вършенето на качествена и прецизна работа.
Машината има здрав корпус отлят от алуминий, висококачествена пластмаса устойчива на удари и неволни изпускания. Мощен мотор с капацитет от 320W. Опция за регулиране на оборотите. Тук имаме и позната за METABO Vario (V)-електроника, която позволява обработването на различни материали предавайки нужните обороти. Едно от новите разработки при машината е система за управление на мощността, за избягване нарушаване на целостта на материала. ЕКСЦЕНТЪРШЛАЙФ METABO SXE 425 TurboTec има функция DUO, с възможна настройка за фино или грубо шлайфане. TurboTec технология даваща допълнително ускорение, включвайки допълнителна резервна мощност за максимално отнемане. За спокойствие на работа машината има Защитени от прах сачмени лагери за дълъг живот. Още Прахоуловителна касета с филтър за работа без прахосмукачка, а също така и възможност за включване на прахосмукачка. Удобна дръжка с противоплъзгаща повърхност Softgrip.

Допълнителни характеристики

Дължина на кабела 4 m
Макс. обороти без натоварване 4200 - 11000 min-1
Обороти под натоварване 9000 min-1
Отдавана мощност 160 W

Вид на пакета

Широчина 17 см
Дължина 39 см
Височина 20 см
Нето кг. 2.81 кгПриложения в комплекта

Прахоуловителна касета 1 бр.
Разглобяема допълнителна ръкохватка 1 бр.


Технически характеристики

Тип захранванеМрежово
Диаметър на плота125 mm
Ексцентрицитет5 mm
Номинална мощност320 W
Номинално захранващо напрежение230 V
Размер на шкурката125 mm

Рагледайте документацията за продукта
SXE 425-0028633-125024.pdf aquabuilding_offer_2832.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.