GLOBALEN.BG cart
Ъглошлайфи

Ъглошлайф METABO WEV 10-125 QUICK с регулируеми обороти и плавен старт 125mm 1000W

Производител:
Metabo
Модел:
WEV 10-125 QUICK
Номер на продукта:
149-2132
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
299.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ъглошлайф METABO WEV 10-125 QUICK с регулируеми обороти и плавен старт 125mm 1000W

Още от основаването си световноизвестният бранд Metabo предлага на своите клиенти широка гама от електроинструменти, уреди и машини, които се отличават с перфектно немско качество и висока производителност. Създадени от професионалисти за професионалисти, те покриват изискванията и на най-взискателния клиент със своята прецизност.

Иновативният модел WEV 10-125 Quick се характеризира с отличаващата продуктите на марката Metabo Vario-Constamatic (VC) пълновълнова електроника за работа с обороти в зависимост от обработвания материал, които остават почти постоянни и при работа под натоварвания. Новият дизайн дава възможност за завъртане на корпуса на редуктора на стъпки на редуктора от 90° при работа с лява ръка или при рязане. Специалният Metabo-Marathon мотор е с до 50% по-висок въртящ момент и с патентована защита от прах за дълъг живот, както и с изключващи се въглеродни четки за предпазване на мотора. Вградени са системи за защита от претоварване, предпазваща мотора от прегряване, и защита от повторно самоволно включване на уреда след спиране на електрозахранването. Механичният предпазен съединител Metabo S-automatic минимизира обратния удар при блокиране на диска до най-ниско ниво за максимална защита и възможност за бързо продължаване на работата. Моделът има специално разработена Metabo Quick – система за бърза и удобна смяна на работещия диск без инструмент чрез бързозатягаща гайка. С функция за плавно стартиране и допълнителната ръкохватка осигурява максимално удобство и комфорт при работа. Неговата мощност е 1000 W,а диаметърът на работещия диск е 125 мм.


Приложения в комплекта

1 бр. M-Quick затягаща гайка
1 бр. Предпазител
1 бр. Допълнителна ръкохватка


Технически характеристики

Номинална мощност2400 W
Външен диаметър на диска230 мм
Вътрешен диаметър на диска22.2 мм
Тип захранванеМрежово
Номинално захранващо напрежение230 V/50 Hz
Обороти под натоварване4600 min-1
Максимални обороти без натоварване0 - 6600 min-1
Дължина на кабела 4 м
Резба на шпинделаM14
Блокировка на вала Да
Застопоряваща гайка С ключ
Спомагателна ръкохваткаДа
Тип електромотор Четков
Отдавана мощност1600 W
Защитен предпазител на дискаМонтаж с инструмент
Плавен стартДа

Рагледайте документацията за продукта
WEV 10-125- Ръководство за употреба-125433.pdf aquabuilding_offer_2859.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.