GLOBALEN.BG cart
Ръчни циркуляри

Акумулаторен циркуляр METABO KS 18 LTX 57 SOLO

Производител:
Metabo
Модел:
601857890
Номер на продукта:
162-2146
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
529.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Акумулаторен циркуляр METABO KS 18 LTX 57 SOLO

Акумулаторният циркуляр Metabo KS 18 LTX 57 SOLO се отличава с перфектното си качество, голяма производителност и дълъг живот благодарение на Ultra-M технологията си. Подходящ е за употреба в строителната сфера, като има алуминиев плот с възможност за поставяне върху водещи шини от марката или други. Циркулярът е с бързо спираща спирачка, което подобрява безопасността му. Външния диаметър на диска е 165мм, което му позволява да достигне максимална дълбочина от 57мм. Машината е с ръкохватка противоплъзгащо със Softgrip покритие за по-сигурно водене и възможност да се включи в прахосмукачка. Акумулаторите са с индикатор за състоянието на заряда. Циркулярът разполага и с добре видим показалец на линията на сряза за рязане по чертежи.

Други характеристики на METABO KS 18 LTX 57 SOLO:

- прецизна настройка на ъгъла на рязане до 50°;
- до настройване на 0°-позиция за максимална точност на сряза;
- паралелен ограничител;
- регулиране ъгъла на рязане.

Окомплектовка

Твърдосплавен диск (18 зъба) 1 бр.
Водач за успоредно рязане 1 бр.
Ключ шестостен 1 бр.Технически характеристики

Тип захранванеАкумулаторно
Външен диаметър на диска165 mm
Вътрешен диаметър на диска20 mm
Макс. дълбочина на рязане при 90°57 mm
Макс. дълбочина на рязане при 45°43 mm
ЛазерНе
Диапазон на наклона от/до 0 - 50 °
Максимални обороти, min-14600 min-1
Макс. въртящ момент5 Nm
Макс. скорост на рязане40 m/s

Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.