GLOBALEN.BG cart
Ъглошлайфи

Ъглошлайф METABO WEPBA 17-125 QUICK DS с електронен старт 125mm 1700W

Производител:
Metabo
Модел:
WEPBA 17-125 QUICK DS
Номер на продукта:
149-2153
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
669.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ъглошлайф METABO WEPBA 17-125 QUICK DS с електронен старт 125mm 1700W

Metabo е световен лидер със своите иновативни технологии, които са патент на марката и нямат аналог на пазара. Още с основаването си предлага на своите клиенти широка гама продукти, отличаващи се с перфектно немско качество и висока производителност. Създадени от професионалисти за професионалисти, те покриват изискванията и на най-взискателния клиент със своята прецизност.

Иновативният модел WEPBA 17-125 Quick е от най-висок клас с уникален дизайн и конструкция. Има най-бързата спирачна система досега, благодарение на патентованата механична дискова спирачка, която спира диска след изключване дори и при спиране на тока в рамките на 2 секунди. Притежава най-добрата антивибрационна система досега, която е представена от интегриран автобалансьор за до 50% по-ниски вибрации в ръцете, дълга екслоатация и до два пъти повече дълготрайност на шлайфащите дискове. Моделът е подходящ за работа на големи височини и скелета, тъй като в долната част на корпуса има метална халка за захващане на карабинер за да предотврати падането от високо. Плъзгащият шалтер има функция “Deadman” – сигурната работа е гарантирана чрез интегриран шалтер с противоплъзгаща структура. И при този модел имаме патентования Metabo-Marathon мотор със защита от прах за удължен експлоатационен живот, с 50% по-висок въртящ момент и изключващи се въглеродни четки, предпазващи от прегряване. Силно застъпена е електрониката - Tacho-Constamatic (TC) пълновълнова електроника с потенциометър за бързо напредване в работата чрез почти постоянни обороти под натоварване, електронен плавен старт, електронна защита от повторно включване и защита от претоварване, предпазваща мотора от прегряване. С механичен предпазен съединител Metabo S-automatic и Metabo М Quick – система за смяна на работещия диск без инструмент чрез натискане на копче и M-Quick затягаща гайка. Уникалната ергономична допълнителна ръкохватка Metabo VibraTech (MVT) е с намалени вибрации умора. Ъглошлайфът се характеризира с мощност 1700 W и диаме

Приложения в комплекта

1 бр. M-Quick затягаща гайка
1 бр. Предпазител
1 бр. Допълнителна ръкохватка


Технически характеристики

Номинална мощност1700 W
Външен диаметър на диска125 мм
Вътрешен диаметър на диска22.2 мм
ЗахранванеМрежово
Захранващо напрежение230 V/50 Hz
Максимални обороти без натоварване11000
Обороти под натоварване11000 min-1
Дължина на кабела 4 м
Резба на шпинделаM14
Блокировка на вала Да
Застопоряваща гайка Quick
Спомагателна ръкохваткаДа
Тип електромотор Marathon
Отдавана мощност1040 W
Защитен предпазител на дискаМонтаж без инструмент
Плавен стартДа

Рагледайте документацията за продукта
WEPBA 17-125 DS-Ръководство за употреба-112445.pdf aquabuilding_offer_2881.pdf

Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.