GLOBALEN.BG cart
Ъглошлайфи

Акумулаторен ъглошлайф в куфар METABO W 18 LTX 125 SET 2X4.0Ah 125 mm

Производител:
Metabo
Модел:
W 18 LTX 125 SET
Номер на продукта:
149-2168
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
969.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Акумулаторен ъглошлайф в куфар METABO W 18 LTX 125 SET 2X4.0Ah 125 mm

С основаването на бранда Metabo предлага на своите клиенти от цял свят широка гама от електроинструменти, уреди и машини, които се отличават с перфектно качество и висока производителност. Създадени от професионалисти за професионалисти, те покриват изискванията и на най-взискателния клиент. Metabo 3-годишната XXl гаранция прави марката надежден и доверен партньор, като допълнително с това дава 3-годишна гаранция на акумулатори ≥ 4.0 Ah.
Ъглошлайфът W 18 LTX 125 SET се предлага в удобен и леснопреносим куфар, окомплектован със зарядно устройство и две батерии. Подходящ и изключително удобен за работа в тесни тесни места заради въртящия се акумулатор, с който е снабден. Специалната Ultra-m технология за максимална мощност, отличаваща машините на марката Metabo, гарантира най-висока производителност, бързо и щадящо зареждане, оптимално използване на енергията и дълга експлоатация. Моделът има сменяем противопрахов филтър за защита на мотора от попадането на едри частици. Благодарение на специалната Metabo Quick-система, смяната на работещия диск е бърза и удобна без инструмент с помощта на бързозатягаща гайка. Вградени са електронна защита от претоварване, предпазваща мотора от прегряване при по-продължителна работа, както и защита от повторно включване след спиране на електрозахранването за по-голяма безопасност. Акумулаторът е с индикатор за контрол на състоянието на заряда. С електронен плавен старт с ограничаване на пусковия ток. Ъглошлайфът работи с дискове с диаметър 125 мм. и батерии тип Li-Ion и LiHD.


Приложения в комплекта

1 бр. Предпазител
1 бр. Допълнителна ръкохватка
1 бр. Зарядно устройство
2 бр. Батерии
1 бр. Куфар


Технически характеристики

Външен диаметър на диска125 мм
Вътрешен диаметър на диска22.2 мм
Тип захранванеАкумулаторно
Напрежение на акумулатора18 V
Вид на акумулаторната батерияLi-Ion, LiHD
Капацитет на батерията4 Ah
Брой батерии2
Максимални обороти без натоварване0 - 8000 min-1
Резба на шпинделаM14
Блокировка на вала Да
Застопоряваща гайка Quick
Спомагателна ръкохваткаДа
Защитен предпазител на дискаМонтаж без инструмент
Тип електромотор Четков
Плавен стартДа
ФилтърДа

Рагледайте документацията за продукта
W 18 LTX 125 SET - Ръководтсво за употреба-011058.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.