AQUABUILDING

cart
Инфрачервени термометри

Джобен инфрачервен термометър - IR-Pocket

Производител:
ETI
Модел:
814-060
Номер на продукта:
015-0021
Гаранция:
12 месеца
Цена:
55.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Джобен инфрачервен термометър - IR-Pocket

IR-Pocket е безконтактен инфрачервен термометър с лесен за четене LCD дисплей с индикация за ниска батерия. Показва температура в диапазона от -9.9 до 199.9 ° C с гарантирана точност от ± 2% от показанието или ± 2 ° C.

IR-Pocket термометърът разполага с клавиатура с два бутона, които дават достъп до различни функции. Показване на max / min температура, функцията за заключване позволява непрекъснато измерване на температурата и еластичността е регулируема, така че потребителят може да измерва различни видове повърхности. Разполага с функция за автоматично изключване след 15 секунди. В предната част има лазерен показалец, който помага за по точно насочване. Докато се движите по-близо или по-далеч от целта светодиодното петно си променя диаметъра показващ областта, която се измерва.


Технически параметри

диапазон:-9.9 до 199.9 ° С
резолюция:0.1 ° С / ° F
точност - инфрачервена връзка:± 2,5 ° C или ± 2,5% от показанието, което е по-голямо
полезрение:прицелно съотношение 1: 1
батерия:2 x 1,5 волта AAA
живот на батерията:20 часа непрекъсната употреба
показване:персонализиран LCD дисплей
размери:25 х 52 х 100 мм
тегло:88 грама
материал от случая:ABS пластмаса
гарантира:една година

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_29.pdf


Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване