GLOBALEN.BG cart

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ИНСТРУМЕН RD-OMT01 / 280W / 6 броя аксесоари / Регулиране на оборотите

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RD-OMT01
Номер на продукта:
156-2182
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
70.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ИНСТРУМЕН RD-OMT01 / 280W / 6 броя аксесоари / Регулиране на оборотите

Power Tools представя МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ИНСТРУМЕН RD-OMT01. Уреда има силен 280W мотор. Опция за регулиране на скоростите, а също така притежава и уредба за бърза смяна на скоростите. Ъгъла на осцилация при дадения модел е 3˚ градуса. В допълнение мултиинструмента разполага с система за отвеждане на вече отработените стружки, от работната зона. Машината има масивен плъзгащ се старт бутон. А бутона за регулация на оборотите се намира в долния край на корпуса.

Допълнителни характеристики
Дължина на кабела 2 m
Номинална мощност 280 W
Регулируеми обороти Да
LED осветление Да

Вид на пакета

Широчина 23 см
Дължина 9 см
Височина 39 см
Нето кг. 1.58 кг
Приложения в комплекта

Нож 3 бр.
Шабер 1 бр.
Шлифовъчна плоча Velcro 1 бр.
Шкурка 1 бр.
Куфар 1 бр.Технически характеристики

Тип захранванеМрежово
Ексцентрицитет3.2 °

Рагледайте документацията за продукта
RD-OMT01-0028151-032249.pdf aquabuilding_offer_2913.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.