GLOBALEN.BG cart

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ИНСТРУМЕНТ METABO MT400 Quick / 400W / LED осветление / Аксесоари

Производител:
Metabo
Модел:
MT400
Номер на продукта:
156-2186
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
479.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ИНСТРУМЕН METABO MT400 Quick / 400W / LED осветление / Аксесоари

МУЛТИФУНКЦИОНАЛЕН ИНСТРУМЕН METABO MT400 Quick е новото попълнение в производствената серия. Сама по себе си машината разполага с мощен и качествен мотор с капацитет от 400W. Познатата за METABO електроника Vario-Tacho-Constamatic, която позволява равномерно обработване, като управлява оборотите на машината според повърхността която вие обработвате. Удобството не е изключение тук, имаме Metabo Quick уредба за бърза и лесна смяна на желаните от вас аксесоари. При работа с намалена видимост, на своят корпус машината има разположени два LED силни светодиода. В допълнение имаме и Softgrip-повърхност позволяваща удобен захват на инструмента.

Допълнителни характеристики

Вибрации без натоварване 11000 - 18500 min-1
Дължина на кабела 4 m
Номинална мощност 400 W
Отдавана мощност 200 W
Регулируеми обороти Да
Шлифовъчен плот 93 mm
LED осветление Да

Вид на пакета

Широчина 15.7 см
Дължина 37 см
Височина 9.8 см
Нето кг. 2.01 кг


Приложения в комплекта

Всмукателен адаптер 1 бр.
Нож 1 бр.
Основа 1 бр.
Мултиадаптор 1 бр.
Технически характеристики

Ексцентрицитет1.6 °
Тип захранванеМрежово

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_2917.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.