GLOBALEN.BG cart
Нивосигнализатори

Нивомер LGG с наблюдение през стъкло

Производител:
WIKA
Модел:
LGG
Номер на продукта:
209-2195
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена
oферта при запитване
Описание
Характеристики
Файлове

Нивомер LGG с наблюдение през стъкло

Индикаторите за ниво WIKA модел LGG се правят по индивидуална поръчка от устойчиви на корозия материали, поради което намират приложение в широк спектър от области, например:
■ Химическа, нефтохимическа промишленост
■ Топлопреносни и криогенни инсталации,
■ Енергетика
■ Корабостроене и машиностроене
При нивомерите от тип LGG нивото е видимо директно през стъкло, съответно няма нужда от захранване и е максимално надеждно. Асоциацията за стъкло като нещо крехко и чупливо в случая е погрешна. Става дума за боросиликатно стъкло по стандарт DIN 7081, понякога с дебелина 17 милиметра. Понякога се повишава и устойчивостта на химически въздействия.
Основни свойства и предимства:
Произвежда се съобразно производствените условия на клиента
Работи при температури от -196 до + 374 °C
Работно налягане от 0 до 250 bar
Опция за осветление
Опция за отопление и/или изолация


Внимание!

Техническите характеристики са събирателни от много различни модели, поради което не са едновременно верни. За подробна информация вижте документацията на английски.


Техническите характеристики

Работна температура -196 ... +374 °C
Работно налягане0 - 250 bar
Материал стомана 1.0570, A350 LF2
неръждаема стомана 1.4404 (316L)

Рагледайте документацията за продукта
Документация на английски-041109.pdf aquabuilding_offer_2928.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.