GLOBALEN.BG cart
Ъглошлайфи

Ъглошлайф METABO WE 24-230 MVT с LED индикатор и електронен плавен старт 230mm 2400W

Производител:
Metabo
Модел:
24-230 MVT
Номер на продукта:
149-2203
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
489.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ъглошлайф METABO WE 24-230 MVT с LED индикатор и електронен плавен старт 230mm 2400W

Продуктите на световноизвестната марка Metabo - електроинструменти, уреди и машини, се отличават с перфектно немско качество, висока производителност и иновативни технологии. Създадени от професионалисти за професионалисти, те покриват изискванията и на най-взискателния клиент. Компактни, удобни, мощни и надеждни, те са предпочитан избор и за непрофесионална употреба и нужди. Три годишната Metabo XXL гаранция го прави надежден и сигурен партньор на индустриалната и строителна промишленост.
Още по-мощния модел WE 24-230 MVT също е снабден с отличителния за бранда Metabo-marathon мотор, който е с до 50% по-висок въртящ момент и патентована защита от прах за дълъг експлоатационен живот, с изключващи се графитни четки, които го предпазват. И тук конструкцията се характеризира с Metabo предпазен шалтер, предотвратяващ неволното включване на уреда, и електронен предпазен изключвател, който редуцира отката при блокиране на диска за повече безопасност при работа. Въртящата се основна ръкохватка осигурява за по-голям контрол и сигурност при захващане, а Metabo VibraTech (MVT) допълнителната странична ръкохватка редуцира вибрациите в ръцете и може да се монтира в три различни положения. Електронният плавен старт с ограничаване на пусковия ток предотвратява изключването на бушоните при стартиране на машината. Моделът разполага с електронна защита от претоварване и защита от повторно включване, като при задействане на защитата сигнализира специален LED индикатор. Предпазителят се монтира без инструмент и е със защита от превъртане. Уредът е с мощност 2400 W и диаметър на работния диск 230 мм.


Приложения в комплекта

1 бр. Ключ с два щифта
1 бр. Предпазител
1 бр. Допълнителна ръкохватка
Технически характеристики

Номинална мощност2400 W
Външен диаметър на диска230 мм
Вътрешен диаметър на диска22.2 мм
ЗахранванеМрежово
Захранващо напрежение230 V/50 Hz
Максимални обороти при натоварване 0 - 6600 min-1
Обороти под натоварване4600 min-1
Дължина на кабела 4 м
Резба на шпинделаM14
Блокировка на вала Да
Застопоряваща гайка С ключ
Спомагателна ръкохваткаДа
Тип електромотор Marathon
Отдавана мощност1600 W
Защитен предпазител на дискаМонтаж без инструмент
Плавен стартДа

Рагледайте документацията за продукта
WE 24-230 MVT - Ръководство за употреба-125911.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.