GLOBALEN.BG cart

ШЛАЙФ ПРАВ METABO GE 710 COMPACT / 710W / Vario-Constamatic / Регулация на обороти

Производител:
Metabo
Модел:
GE 710
Номер на продукта:
157-2206
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
329.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

ШЛАЙФ ПРАВ METABO METABO GE 710 COMPACT / 710W / Vario-Constamatic / Регулация на обороти

METABO е производител, на качествена и здрава техника. Намираща практическо приложение в индустриална, и домашна среда машините на METABO заемат водещо място на световния пазар.
Окачествени със здравина и иновативни технологии използването им става неизменна част за техните потребители.
Шлайф прав METABO GE 710 COMPACT съчетава в себе си много полезни системи и функции.
Познатата за METABO Vario-Constamatic електроника, която регулира оборотите спрямо обработвания материал. Оборотите се запазват дори при постоянен товар. Машината разполага с потенциометър за регулиране на оборотите. Уреда има и Metabo Marathon мотор с капацитет от 710W с патентована защитата от прах. В допълнение мотора разполага с електронен предпазен изключвател, при ситуация на закливане. Добавена е и защита от повторно включване, при спиране на електрическата верига. Машината също така има и електронна защита от претоварване на мотора и платкови елементи. Дизайна на уреда е направен така за постигане на максимален комфорт и оптималност при извършване на работна дейност. Стационарна употреба е възможна посредством прецизна шийка, а за идеална концентричност се грижи фина но здрава цанга.

Допълнителни характеристики

Диаметър на шийката 43 mm
Дължина на кабела 4 m
Макс. обороти без натоварване 13000 - 34000 min-1
Номинално захранващо напрежение 230 V
Обороти под натоварване 24000 min-1
Отвор на цангата 6 mm
Отдавана мощност 430 W

Приложения в комплекта
Цанга 1 бр.

Вид на пакета

Широчина 16 см
Дължина 47 см
Височина 9 см
Нето кг. 1.94 кг


Приложения в комплекта

Цанга 1 бр.

Технически характеристики

Тип захранванеМрежово
Номинална мощност710 W
ТипПрав

Рагледайте документацията за продукта
GE 7100028671-022447.pdf aquabuilding_offer_2938.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.