AQUABUILDING

cart
Термометри за фурна и пещ Термометри за месо Готварски термометри

Професионален термометър за фурни, пещи и пушилни TP-27 с 4 сонди

Производител:
ThermoPro
Модел:
TP-27
Номер на продукта:
050-2589
Гаранция:
36 месеца
Цена:
127.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Професионален термометър за фурни, пещи и пушилни TP-27 с 4 сонди

Термометърът ThermoPro TP27 е идеален помощник за професионални готвачи или кулинарни любители. Разполага с 4 сонди, чрез които може да следите едновременно температурата на 4 отделни точки. Това може да са температура на меса в пещ, фурна, на барбекю или в пушилна, а също така и температурата в самата фурна или пещ. За всяка сонда може да се зададе максимална и минимална температура. Когато температурата достигне определените граници се задейства аларма. Термометъра включва две части. Отчитащо устройство и програматор към което се прикрепят и сондите и дистанционно, чрез което може да следите температурата от разстояние до 150 метра. Корпуса, бутоните и сондите са изработени от качествени материали.

Акценти

【4 цветни сонди за избягване на объркване】 Термометър за пушачи с 4 сонди може едновременно да наблюдава до 4 различни меса или температурата в пушилня / фурната / грил.

【150м диапазон на работа】 Безжичен термометър предлага следващо поколение RF безжична технология. По този начин чрез дистанционното може да следите температурата от разстояние до 150м.

【Оптимална точност и лесна настройка】Термометъра и дистанционното са изработени от качествени материали. Копчетата и дисплеите са големи, лесни за манипулация и настройка.

【Интелигентна аларма за температура】 Термометър разполага с програмируема аларма. При достигане дна зададена температура вибрира и включва мигаща подсветка както на приемника, така и на предавателя.


Характеристики

Сонда:4 неръждаеми сонди с цветно покритие
Температурен обхват: 14 ° F до 572 ° F (0 ° C до 300 ° C)
Точност на температурата: ± 1,8 ° F (± 1 ° C)
Четения по Фаренхайт и ЦелзийYes
ПодсветкаYes
Индикатор за изтощена батерияYes
Аларма за температураYes
Пакетът включва:
приемникx1
предавателx1
сондиx4
3A батерииx4
метални щипкиx4

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_3345.pdfКалибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване