GLOBALEN.BG cart
Крикове Крикове
Увеличи снимката

Хидравличен крик тип “бутилка” RAIDER RD-HB50 50t

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RD-HB50
Номер на продукта:
291-2609
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
149.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Хидравличен крик тип “бутилка” RAIDER RD-HB50 50t

Най-известната марка на българския пазар RAIDER предлага широка гама от продукти. Хидравличните крикове тип „бутилка“ Raider имат широко приложение в строителството, работилницата, сервизи и гаражи. Те се отличават с високо качество на достъпна цена.
Бутилковият хидравличен крик RD-HB50 се употребява в работилници, сервизи и гаражи. Подходящ е за вертикални подемни операции и има най-голяма товароподемност до 50 тона. Моделът разполага с изключително здрава конструкция и е произведен от висококачествени, надеждни и устойчиви на износване материали, което гарантира дългата му експлоатация и ефективност. Хидравличната система осигурява плавно повдигане и спускане на товара посредством управляващ лост. Снабден е с предпазен клапан и регулируем винт. Основата, с която разполага, го прави стабилен и устойчив на големи натоварвания. Диапазонът на височината е 285-465 мм, ход на буталото от 180 мм и ход на винта от 60 мм.


Приложения в комплекта

1 бр. Разглобяем лост

Технически характеристики

Тип Бутилка
Максимален подемен капацитет50 t
Минимална височина на крика285 мм
Максимална височина на крика465 мм
Максимален ход на буталото180 мм

Рагледайте документацията за продукта
RD-HB50 - Ръководство за употреба-045819.pdf aquabuilding_offer_3370.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Вижте още

Лебедка с колан GADJET малка 50mm х 8.0m
Автолебедка RAIDER RD-EW06 с въже 12V 1580kg 15m
Кран за повдигане RAIDER RD-HEH01 на двигатели до 1t
Релсова количка за телфер RAIDER RD-EH05 0.5T 60W 13m/min
Лебедка с верига RAIDER RD-CB02 2tх3m
Електрически телфер RAIDER RD-EH01 250kg 6m 510W