GLOBALEN.BG cart
Крикове Крикове
Увеличи снимката

Хидравличен крик тип крокодил RAIDER RD-TJ02 2t 125-390mm

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RD-TJ02
Номер на продукта:
291-2625
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
100.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Хидравличен крик тип крокодил RAIDER RD-TJ02 2t 125-390mm

Хидравличните крикове на марката Raider от серията Power Tools се отличават с високото качество, здравина и устойчивост на материалите, от които са произведени. Това Ви гарантира дълга експлоатация и висока ефективност при употреба на достъпна цена.
Хидравличният крик тип крокодил RD-TJ02 намира приложение в строителството, работилницата, гаражи и сервизи, както и в складови помещения. Моделът е изработен от висококачествена стомана и притежава 4 колела, които го правят лесноподвижен. Той е лесен за употреба и пренасяне, благодарение на удобната дръжка, с която е снабден. Максималната товароподемност е 2 тона, минималната височина на крика е 125 мм, а максималната височина на повдигане е 390 мм.


Приложения в комплекта

1 бр. Лост

Технически характеристики

Тип Крокодил
Максимален подемен капацитет2 t
Минимална височина на крика125 мм
Максимална височина на крика390 мм

Рагледайте документацията за продукта
RD-TJ02 - Ръководство за употреба-081051.pdf aquabuilding_offer_3387.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Вижте още

Електрически телфер RAIDER RD-EH04 подвижен 1000kg 6m 1600W
Лебедка с колан GADJET малка 50mm х 8.0m
Лебедка GADJET с въже 0.5t
Лебедка с верига RAIDER RD-CB01 1tх3m
Лебедка с колан GADJET 25mm х 4.5m
Хидравличен крик тип “бутилка” RAIDER RD-HB50 50t