GLOBALEN.BG cart
Крикове Крикове
Увеличи снимката

Хидравличен крик тип крокодил RAIDER RD-TJ01 в куфар 2t 130-300mm

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RD-TJ01
Номер на продукта:
291-2642
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
60.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Хидравличен крик тип крокодил RAIDER RD-TJ01 в куфар 2t 130-300mm

Хидравличните крикове на марката Raider от серията Power Tools се отличават с високото качество, здравина и устойчивост на материалите, от които са произведени. Това Ви гарантира дълга експлоатация и висока ефективност при употреба на достъпна цена. Хидравличните крикове тип „Крокодил“ намират приложение в строителството, работилницата, гаражи и сервизи, както и в складови помещения.
Хидравличният крик тип крокодил RD-TJ01 се предлага в удобен куфар за съхранение и по-голяма мобилност. Той е лесен за използване и пренасяне, благодарение на удобната дръжка, с която е снабден. Моделът е изработен от висококачествена стомана и притежава 4 колела, които го правят лесноподвижен. Максималната товароподемност е 2 тона, минималната височината на крика е 130 мм, а максималната височина на повдигане е 300 мм.


Приложения в комплекта

1 бр. Лост
1 бр. Куфар


Технически характеристики

Тип Крокодил
Максимален подемен капацитет2 t
Минимална височина на крика130 мм
Максимална височина на крика300 мм
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Вижте още

Електрически телфер RAIDER RD-EH04 подвижен 1000kg 6m 1600W
Лебедка с колан GADJET 25mm х 4.5m
Релсова количка за телфер RAIDER RD-EH05 0.5T 60W 13m/min
Лебедка с въже GADJET 2.0t 4.5mm x 175cm
Лебедка GADJET с въже 0.5t
Автолебедка RAIDER RD-EW06 с въже 12V 1580kg 15m