GLOBALEN.BG cart
Влагомери Термохигрометри Термометри за стая

Термометър с влагомер TP-62 с Вътрешен и Външен датчик

Производител:
ThermoPro
Модел:
TP-62
Номер на продукта:
051-2682
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
75.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Термометър с влагомер TP-62 с Вътрешен и Външен датчик

Термохигрометър ThermoPro TP62 измерва температурата (-20 ° C ~ 70 ° C) и относителна влажност 10% ~ 99%. Към него има и допълнителен датчик, чрез който се измерва температура и влажност на разстояние до 50м. Двете измервания се индикират на големия LCD дисплей едновременно. На дисплея също така са показани и най високи и най ниски достигнати стойности за определен период а и тенденция на покачване или понижаване на температурата и влажността. Чрез натискане на бутон под дисплея се пуска осветление на екрана, така че да може да се разчете и на тъмно.

Характеристики

Обхват на предаване:до 50м.
Вътрешен температурен диапазон: -4 ° F ~ 158 ° F (-20 ° C ~ 70 ° C)
Обхват на външната температура: -4 ° F ~ 158 ° F (-20 ° C ~ 70 ° C)
Диапазон на влажност: 10% ~ 99%
Толеранс на температурата: +/- 2.0 ° F (+/- 1.1 ° C)
Толеранс на влажност: ± 2% от 30% до 80%
Батерии: 3 X AAA 1.5V батерия

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_3450.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.