GLOBALEN.BG cart
Ударни бормашини

Ударна бормашина Black & Decker KR604CRES/ 600 W/ 2-13 мм

Производител:
Black and Decker
Модел:
KR604CRES
Номер на продукта:
142-2695
Гаранция:
24 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
71.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ударна бормашина Black & Decker KR604CRES/ 600 W/ 2-13 мм

Ударната бормашина Black & Decker KR604CRES е компактна и мощна ударна бормашина с мощност 600W, подходяща за пробиване на дърво, тухли и метал. Има променлива скорост, която предлага по-голям контрол и така защитава фините обработвани детайли от повреждане. Скоростта на въртящият момент също може да се избира според необходимостта. Патронникът е метален, безключов с обхват 2-13мм. Бормашината има 3 режима на работа- пробиване, пробиване с удар и завинтване на винтове. Налична е реверс функция за сваляне на свредлото от материала при засядане и възможност за заключване на бутоните. Има подобрен ударен механизъм, предоставящ 13% по-бързо ударно действие. Оборотите на празен ход достигат до 2800 оборота в минута.

Диапазон на пробиване:

Ø на отвора в зидария (мм): 13
Ø на отвора в дърво (мм): 20
Ø на отвора в стомана (мм): 13

Окомплектовка

Допълнителна ръкохватка

Технически характеристики

Мощност 600 W
Честота на удара 47600 уд./мин
Обороти без товар 0-2800 rpm
Реверс да
Плавен старт да
Максимум в дърво 20 мм
Максимум в метал 13 мм
Обхват на патронника 2-13 мм
Регулиране на обороти да
Напрежение захранващо 230 V
Антивибрационна система не
Вградено работно осветление не
Функция за обратен ход да
Помощна дръжка 
Гумено покритие 

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_3465.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.