GLOBALEN.BG cart
Диференциални манометри

Манометър за диференциално налягане A2G-05 за вентилация и климатизация, NS 110

Производител:
WIKA
Модел:
A2G-05
Номер на продукта:
057-2699
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена
oферта при запитване
Описание
Характеристики
Файлове

Манометър за диференциално налягане A2G-05 за вентилация и климатизация, NS 110

Моделът A2G-05 Eco е манометър за диференциално налягане, който се използва за наблюдение на диференциалното налягане при вентилация и климатизация. Диапазоните на измерване е от 0 ... 100 Pa до 0 ... 6 000 Pa. Плюс / минус диапазони могат да бъдат изпълнени от -50 ... + 50 Pa до -1 500 ... +1 500 Pa.

Отделената конструкция на измервателната камера и зоната на дисплея гарантира, че примесите от технологичния въздух не се утаяват на гърба на прозореца.

Манометърът за диференциално налягане се предлага със защита от проникване IP54 и IP65, както и в две различни версии на монтаж.

Монтаж без рамка с резба
Поради малката дълбочина на вмъкване, моделът A2G-05 Eco е подходящ за вграден монтаж във врати, панели на корпуса и стени.

Монтаж с резбова рамка
В зависимост от подравняването на резбовия панел, устройството може да се монтира със същите компоненти на дебелини на стените от 2 ... 10 mm или 29 ... 50 mm. Тази монтажна версия се отличава с бързата инсталация.

Специални функции
•Много малка дълбочина на вмъкване
•Лесно и бързо монтиране чрез резбован панел
•Отделна конструкция на измервателна камера и дисплея
•Вграден уплътнителен елемент за директен монтаж във вентилационен канал
•Възможен индивидуален дизайн на циферблата


Приложения

•Мониторинг на диференциално налягане за филтри
•Мониторинг на налягането за вентилатори
•Мониторинг на свръхналягане за чисти помещения, както и мониторинг на под- и свръхналягане за лаборатории и операционни зали


Рагледайте документацията за продукта
DS_PM0742_en_co_41454-061824.pdfКалибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.