GLOBALEN.BG cart
Ударни бормашини

Ударна бормашина Black & Decker KR7532K / 750 W / + комплект битове Black & Decker Piranha

Производител:
Black and Decker
Модел:
KR7532K
Номер на продукта:
142-2712
Гаранция:
24 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
178.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ударна бормашина Black & Decker KR7532K / 750 W / + комплект битове Black & Decker Piranha

Ударната бормашина Black&Decker KR7532K разполага с дву-скоростен механичен редуктор, осигуряващ висок въртящ момент на първа скорост и високи обороти на втора скорост. Моделът е с мощност 750W и разполага с метален, бързозатягащ патронник с обхват до 13 мм. Патронникът е с автоматично заключване на шпиндела за стабилно закрепване на накрайника. Корпусът не редуктора е от излят под налягане алуминий, който спомага за оптимално разсейване на топлината и за по-голяма стабилност.

Модел KR7532K има налична скала за настройка на оборотите, позволяваща на оператора предварително да зададе скоростта. Бормашината разполага с реверсна функция, осигуряваща пълна мощност и в двете посоки на въртене и намаляваща износването на четките. Има 3 функции на работа - пробиване, ударно пробиване, подходящо за зидария и завинтване. Разполага също с ограничител на дълбочината на пробиване, в случай че е зададена предварително и втора ръкохватка за допълнителен контрол.

Диапазон на пробиване:

Ø на отвора в бетон : 16mm
Ø на отвора в стомана : 13mm
Ø на отвора в дърво (мм): 50mm

Окомплектовка

Куфар
Комплект битове Black & Decker Piranha

Технически характеристики

Мощност 750.00 W 
Максимум в бетон 16.00 мм 
Максимум в метал 13.00 мм 
Обороти без товар* 0-3100 об./мин. 
Удар да 
Плавен старт да 
Модел KR7532K 
Брой скорости(степени)
Честота на удара 52700 min-1 
Вградено работно осветление не 
Напрежение захранващо 230 V 
Регулиране на обороти да 
Тегло 2.06 kg 
Обхват на патронника 13 мм 

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_3482.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.