GLOBALEN.BG cart
Лебедки Лебедки
Увеличи снимката

Лебедка с верига RAIDER RD-CB01 1tх3m

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RD-CB01
Номер на продукта:
293-2735
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
110.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Лебедка с верига RAIDER RD-CB01 1tх3m

Марката RAIDER се отличава с огромен избор от машини, инструменти и уреди, които имат високо качество и ефективност. Продуктите от серията RAIDER Power Tools са предназначени за непрофесионална и хоби употреба, но са предпочитани и сред професионалисти поради своите характеристики.
Лебедката с верига RD-CB01 е предназначена за индустриална употреба при поправка или монтаж на обрудване, както и при товаро-разтоварна дейност. Тя се използва за ръчно повдигане и спускане на товари, като може да се закрепи към различни видове плъзгачи, релсови системи и кранове. Лебедката притежава здрава и стабилна конструкция, изработена от стомана. Кутията-водач на веригата съдържа механизми от закалена стомана, а куките за повдигане и окачване са изработени от легирана стомана. Снабдена е с поцинкована кръглозвенна верига с дължина 3 метра. Характеризира се с максимална товароносимост от 1 тон.


Технически характеристики

ТипС верига
Дължина на въжето3 m
Максимален товар1000 kg

Рагледайте документацията за продукта
RD-CB01 - Ръководство за употреба-022450.pdf




Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Вижте още

Автолебедка RAIDER RD-EW06 с въже 12V 1580kg 15m
Хидравличен крик тип “бутилка” RAIDER RD-HB50 50t
Лебедка с верига RAIDER RD-CB03 3tх3m
Релсова количка за телфер RAIDER RD-EH06 1T 300W 13m/min
Хидравличен крик тип крокодил RAIDER RD-TJ01 в куфар 2t 130-300mm
Лебедка GADJET с въже, 2 зъба и 3 куки 2.0t 5.0mm x 228cm