GLOBALEN.BG cart
Лебедки Лебедки
Увеличи снимката

Лебедка с верига RAIDER RD-CB03 3tх3m

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RD-CB03
Номер на продукта:
293-2739
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
220.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Лебедка с верига RAIDER RD-CB03 3tх3m

Продуктите от серията RAIDER Power Tools на марката RAIDER са предназначени за непрофесионална и хоби употреба, но са предпочитани и сред професионалисти поради своите характеристики и качество. Лебедките на Raider се отличават с висококачествени, здрави и износоустойчиви материали, от които са произведени, както и дълга експлоатация и ефективност при употреба.
Лебедката с верига RD-CB03 се използва в индустрията и строителството при поправка или монтаж на обрудване, както и при товаро-разтоварна дейност. Тя е предназначена за ръчно повдигане и спускане на товари, като има възможност за закрепване към различни видове плъзгачи, релсови системи и кранове. Моделът се отличава с висока товароносимост от 3 тона и притежава здрава и стабилна стоманена конструкция за сигурна и надеждна работа. Кутията-водач на веригата съдържа механизми от закалена стомана, а куките за повдигане и окачване са изработени от легирана стомана. Снабден е с поцинкована кръглозвенна верига с дължина 3 метра.Технически характеристики

ТипС верига
Дължина на въжето3 m
Максимален товар3000 kg

Рагледайте документацията за продукта
RD-CB03 - Ръководство за употреба-024731.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Вижте още

Хидравличен крик тип “бутилка” RAIDER RD-HB50 50t
Лебедка с колан GADJET комплект 4бр. 25mm x 3.0m 300kg
Лебедка GADJET с въже, 2 зъба и 3 куки 2.0t 5.0mm x 228cm
Хидравличен крик тип крокодил RAIDER RD-TJ01 2t 130-300mm
Автолебедка RAIDER RD-EW06 с въже 12V 1580kg 15m
Електрически телфер RAIDER RD-EH02 500kg 6m 1020W