GLOBALEN.BG cart
Кранове за двигатели Кранове за двигатели
Увеличи снимката

Кран за повдигане RAIDER RD-HEH01 на двигатели до 1t

Производител:
RAIDER Power Tools
Модел:
RD-HEH01
Номер на продукта:
294-4837
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
500.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Кран за повдигане RAIDER RD-HEH01 на двигатели до 1t

Raider предлага широка гама от продукти, които намират приложение в различни сфери – строителство, дървоообработване, металообработване. Подемната техника на Raider е предпочитана и за сервизно оборудване. Продуктите са изключително подходящи за различни вертикални подемни операции и са произведени от висококачествени, здрави и износоустройчиви материали, гарантиращи дълга експлоатаия и висока ефективност при употреба.

Хидравличният кран за двигатели RD-HEH01 е от типа „жираф“ и е предназначен за повдигане, товарене и разтоварване, преместване на различни видове товари. Подходящ е за употреба въру твърди здрави и хоризонтални повърхности. Този модел е проектиран със стабилна конструкция, изработена от висококачествена стомана. Притежава основа, която е снабдена с 6 броя колела, осигуряваща по-лесното придвижване и по-голяма мобилност. Моделът разполага с 4 нива на повдигане, като операциите по повдигането и спускането се осъществяват чрез направляващото стъпало. Снабден е с удобна и ергономична ръкохватка с меко покритие. Характеризира се с висока товароподемност 1 тон.


Технически характеристики

Максимална товароподемност1 t
Максимална товароподемност при първа позиция на щифта1 t
Максимална товароподемност при втора позиция на щифта1 t
Максимална товароподемност при трета позиция на щифта1 t
Максимална товароподемност при четвърта позиция на щифта1 t

Рагледайте документацията за продукта
RD-HEH01 - Ръководство за употреба-045332.pdf aquabuilding_offer_3516.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Вижте още

Автолебедка RAIDER RD-EW06 с въже 12V 1580kg 15m
Хидравличен крик тип “крокодил” RAIDER RD-TJ06 2t 80-380mm
Релсова количка за телфер RAIDER RD-EH05 0.5T 60W 13m/min
Хидравличен крик тип крокодил RAIDER RD-TJ01 в куфар 2t 130-300mm
Eлектрически телфер RAIDER RD-EH03 1000kg 6m 1600W
Хидравличен крик тип “бутилка” RAIDER RD-HB32 32t