GLOBALEN.BG cart
Тестери за напрежение

Безконтактен детектор за променливо напрежение PM8909+ 1000V NCV

Производител:
PeakMeter
Модел:
PM8909+
Номер на продукта:
007-2904
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
30.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Безконтактен детектор за променливо напрежение PM8909+ 1000V NCV

С този тестер може контактно или от малко разстояние да се открива променливо напрежение с честота 50-60 Hz. Контактното има две нива на чувствителност 12V-1000V и 48V-1000V. Безконтактното е с 3 нива - ниско средно и високо. Индикацията е светлинна и звукова. Може да се различат нулата от фазата, а може и да се намери къде има прекъсване на кабел, ако се свърже повреденият кабел към фазата и се прекара детектора по дължината му. Захранването е от 2 батерии 1.5V ААА и се изключва автоматично след 5 минути. Работи и като фенерче. Има удобна форма на писалка.
Размери 15,8 * 2 * 1 см.
Тегло 40g.
Стандарт за безопасност - CE CAT III 1000V / CAT IV 600V.


Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_3697.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.