AQUABUILDING cart
Анемометри

Анемометър Термометър ETI-9035

Производител:
ETI
Модел:
ETI-9035
Номер на продукта:
052-3192
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
210.00 лева с ДДС
добави в количката
купи
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
Описание
Характеристики
Файлове

ETI-9035 ръчен индустриален комбиниран анемометър и термометър

Ръчният индустриален комбиниран анемометър и термометър ETI-9035 е уред с общо предназначение за измерване на скоростта на въздушния поток. Той може да отчита и показва едновременно скоростта на въздушния поток и температурата в обхвати, съответно 0.4 - 30 m/s или 0.9 - 67 мили/час и -10 - 50 °C.
Инструментът разполага с 5 варианта на скàла / режим за измерваната скорост: метри в секунда, километри в час, фута в минута, възла или мили в час. Температурата, която уредът отчита, може да се показва в градуси Целзий или Фаренхайт, с резолюция от 0.1 °C/°F.
Уредът предлага функция автоматично изключване, подсветка на дисплея, отчет за средна стойност от последните 10 измервания и за максимамална и минимална стойност. Анемометърът е вграден в здрава кутия от ABS пластмаса със специално проектиран лесен за отчитане LCD индикатор на дисплея.
ETI-9035 предлага надеждно измерване на скорост на въздушния поток и температура в различни варианти на експлоатационна среда. Най-честата му употреба е при тестове на ефективността на венилационни, отоплителни и климатизационни системи. Освен това, този анемометър често се използва в лабораторни условия, например при проби в аеродинамични тунели. Уредът е приложим и за измервания на открито, при проверки на сигурността и здравословните условия на средата, както и при разнообразни производствени процеси.

Технически характеристики

обхват - скорост0.4 - 30 m/s
обхват - температура-10 - 50 °C
резолюция0.1 °C/°F
точност - скорост±3 % от пълния обхват ±0.5
точност - температура±1.5 °C
батерии3 x 1.5 волта AAA
часове работа на батерии100 часа с подсветка, 1000 часа без подсветка
дисплейспециално проектиран LCD
разнериизмервателният уред: 32 x 71 x 141 mm, устойствотo с перката: 155 x 76 x 35mm
тегло270 целият уред
измервателни скалиm/s, km/h, ft/min (фута в минута), knots (възли) & mph (мили в час)

Рагледайте документацията за продукта
825-835_Anemometer_OpInst-085506.pdf aquabuilding_offer_3975.pdfКалибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване