GLOBALEN.BG cart
Терморегулатори

Дигитален терморегулатор W3230 с релеен изход / -55°C~120°C

Производител:
KETOTEK
Модел:
W3230
Номер на продукта:
330-3205
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
40.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Дигитален терморегулатор W3230 с релеен изход / -55°C~120°C

Дигиталният термоконтролер W3230 12V DC AC е инструмент с висока прецизност при измерване и контрол. Притежава голям температурен обхват и предлага възможност за контрол при отопление и охлаждане. Уредът е снабден с лесен за отчитане, ярък LED дисплей, с възможност да показва отчетите в два цвята – червен и син. Устройството разполага с мини-контролер за темепература и релеен изход и е предназначено за употреба на закрито. Допълнително удобство е възможността за запаметяване настройките на всички параметри при късо съединение. W3230 може да се използва при: битови фризери и хладилници, резервоари за вода, промишлени охлаждащи уреди, изпарители, промишлено оборудване и други системи с контролирана температура.

Комплектът съдържа:
* 1 x термо-контролер
* 1 x термо-датчик

Технически характеристики

Резолюция: ±0.1°C (при обхват-9.9-99.9), 1°C (при друг обхват)
Захранване:12V DC
Температурен обхват: -55° C-120° C
Точност на измерване: ±0.1°C
Точност на контрол: 0.1°C
капацитет на релейния контакт: 20A 12V
обхват температура:-10-60°C
обхват относителна влажност:20%-85%RH
Максимални размери:79mm *43mm*26mm
Размери за вграждане:73mm*39mmКалибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.