GLOBALEN.BG cart
Терморегулатори Влагорегулатори

Влаго и терморегулатор KT100 / 0 - 100°C / 1 - 99%RH

Производител:
KETOTEK
Модел:
КТ100
Номер на продукта:
330-3212
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
40.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Влаго и терморегулатор KT100 / 0 - 100°C / 1 - 99%RH

Дигиталният влаго- и терморегулатор KT100 може едновременно да контролира температура и влажност, както и да бъде свързан едновременно с други устройства за отопление / охлаждане и овлажняване / обезвлажняване. Уредът е лесен за употреба и настройка, свързва се директно към мрежата и се задават желаните стойности на параметрите, при които да се включва / изключва. Допълнително удобство е възможността за запаметяване настройките на всички параметри при късо съединение.

Висококачественият датчик за темепература и влажност гарантира прецизност на измерванията и ефикасна работа на уреда. KT100 е надежден, лек и удобен, кутията е от ABS пластмаса, с възможност за вграждане. Устройството има разнообразни приложения – за хладилници, фризери, инкубатори, вивариуми и тарариуми, домашни ферментационни и готварски производства, съхранение на зърно и други продукти, машинни зали и още много различни процеси и помещения, където е необходим контрол на температура и влажност.
Комплектът съдържа:

* 1 x термо-контролер
* 1 x датчик за температура и влажност

Технически характеристики

Захранване:12V AC/DC или 24V AC/DC или 110V-220V AC
Обхват температура:0 - 100°C
Обхват относителна влажност:1 - 99%RH
Точност на измерване на температура / на влажност:1°C / 1%RH
Изход: макс. 10 А
Максимални размери:100mm(дължина)*55mm(ширина)*32mm(дълбочина)
Размери за вграждане:75(дължина)mm*55(ширина)mm
Тегло:120 грама

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_3998.pdfКалибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.