GLOBALEN.BG cart
Дигитални манометри Радиални манометри

Прецизен, дигитален манометър CPG1500, ф. 100, 0 – 10 000 бара

Производител:
WIKA
Модел:
CPG1500
Номер на продукта:
338-3300
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена
oферта при запитване
Описание
Характеристики
Файлове

Прецизен, дигитален манометър CPG1500, ф. 100, 0 – 10 000 бара, точност 0.025%

Прецизен дигитален манометър "WIKA" CPG1500 по отношение на производителността, лекотата на използване и характеристиките си е несравним на пазара за измервателни уреди. Предназначен за използване в петролната и газова индустрия, фирми за калибриране и сервизни дейности.
Работният обхват на измерване му е от 0 до 10 000 бара. Има възможност за работа под вакум и измерване на абсолютно налягане с точност до 0.025 %. Работен температурен диапазон от – 10°C до + 50°C. Скоростта на измерването достига до внушителните 50 измервания в секунда. Уредът се захранва от 3 бр. батерии от 1.5 V тип АА (вкл. в комплекта), като има и енергоспестяваща функция, като минава в режим „заспиване“, благодарение на което животът на батерията може да се увеличи до 2500 часа.
Показанията се визуализират в 26 единици за налягане и 5 различни еденици за нива, като по този начин се избягват сложни преобразувания.Функции

- Измерване в граници от 0-10 000 бара;
- Работа под вакум и абсолютна стойност на налягането;
- Точност до 0.025 (вкл. сертификат за калибриране);
- Искробезопасна версия;
- Функция регистратор с до 50 измервания в секунда;
- Комуникация с мобилни устройства, посредством "my Wika device";

Софтуер за калибриране WIKA-Cal

Лесно и бързо създаване на сертификат за калибриране.
За генериране се използва софтуерът за калибриране WIKA-Cal, чрез който се издават
осверн сертификатите и протоколи за регистрация на налягане на
измервателните уреди(предлага като демо версия за безплатно изтегляне).

За да преминете от демо версията към пълната версия, трябва да се закупи USB стик, съдържащ пълната версия на програмата.

Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.