GLOBALEN.BG cart
Дигитални манометри Радиални манометри
Увеличи снимката

Пневматичен комплект CPG-KITP с ръчна тестова помпа и прецизен манометър CPG1500

Производител:
WIKA
Модел:
CPG-KITP
Номер на продукта:
338-3305
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена
oферта при запитване
Описание
Характеристики
Файлове

Пневматичен комплект CPG-KITP с манометър CPG1500, с обхват до 40 бара.

Пневматичният сервизен комплект "WIKA" CPG-KITP е идеалният инструмент за пневматично тестване, настройка и калибриране на механични и електронни уреди за измерване на налягане с обхват на измерванията до 40 бара (според избрания от клиента модел). Тестовете могат да се проведат бързо и надеждно както в лаборатория или работилница, така и на място при точката на измерване.
Идеален за използване в петролната и газова индустрия, фирми за калибриране и сервизни дейности. Благодарение на този комплект услигите свързани със сервиза или поддръжката стават по-пълни, по-безопасни и по-гъвкави.
Сервизният комплект се състои от пневматична ръчна тестова помпа за генериране на определено изпитвателно налягане, вкомплект с дигиталния манометър CPG1500. Предлага с присъединителни щуцери с различни резби (G 1/2 или 1/4 мъжка; 1/2 или 1/4 NTP мъжка). Всички компоненти идват в удобно куфарче, което предпазва уреда от повреди и го прави лесен за транспортиране.
Събраните данни от регистратора на показания на дигиталния манометър могат да бъдат предадени безжично към софтуера за калибриране WIKA-CAL. Чрез нея освен калибриране, може да се чете информация от инструмента и тя да се съхранява в SQL база данни. Също така е наличен и WIKA-Wireless интерфейс за лесно прехвърляне на данните.


Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_4096.pdf DS_pn kit-020740.pdf
Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Вижте още

Манометър "WIKA" 0..40bar - клас Cl. 2,5 - Ф50 - радиален - G1/4"
Манометър "WIKA" 0..60bar - клас Cl. 1,6 - Ф63 - радиален - G1/4"
Манометър "WIKA" 0..12bar - клас Cl. 1,0 - Ф63 - радиален - G1/4"
Манометър "WIKA" 0..60bar - клас Cl. 2,5 - Ф63 - аксиален - G1/4"
Манометър "WIKA" 0..25bar - клас Cl. 2,5 - Ф50 - аксиален - G1/4"
Манометър WIKA 0..2,5bar - Ф100 - G1/2 - клас на точност 1