GLOBALEN.BG cart
Акумулаторни винтоверти

Акумулаторен двускоростен ударно-пробивен винтоверт Bosch EasyImpact 12

Производител:
Bosch
Модел:
EasyImpact 12
Номер на продукта:
311-3351
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
176.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Акумулаторен двускоростен ударно-пробивен винтоверт Bosch EasyImpact 12

Акумулаторен двускоростен ударно-пробивен винтоверт Bosch идва с изцяло безчетков мотор, чиито максимален въртящ момент е 30Nm. Добавения чип Syneon, сам регулира потока от енергия и осигурява максимална ефективност, и продължителност на работа. Патронника на машината е едновтулков бързоразтягащ се, което помага лесната смяна на работните битове. Реверс функцията, за обръщане посоката на въртене е електронна, и се осъществява с едно щракване на бутона. При смяна на посоката на въртене индикира led светлина. Стартиращата посока на въртене винаги е “завиване”, благодарение на софтуерен алгоритъм. Дръжката на винтоверта има покритие Soft Grip, което намалява възможността от изплъзване по време на работа. Батерията е Li-ion, с капацитет от 2Ah, и максимално напрежение 12V. Вградената в корпуса LED лампа, служи за осветяване на работната зона.

Допълнителни характеристики

Патронник: 10 mm бързозатягащ патронник
Ø на винта до: 6 mm
Ø на отвора в стомана: 8 mm
Ø на отвора в дърво: 20 mm
Ø на отвора в зидария: 6 mm
Ниво на шума: 85 dB(A)
Ниво на звуковата мощност: 96 dB(A)
Тегло: 1.0 kg


Приложения в комплекта

Двоен бит за винтоверт
Картонена кутия


Технически характеристики

Тип захранванеАкумулаторно
Номинално захранващо напрежение12V
Макс. въртящ момент30 Nm
Mакс. въртящ момент (мек/твърд режим на завинтване)15 / 30 Nm
Настройки на въртящия момент12 (11+ Max)
Макс. брой удари в минута19.500 bpmНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.