GLOBALEN.BG cart
Акумулаторни винтоверти

Акумулаторен винтоверт Bosch GSR 36 VE-2-Li / Батерии / Куфар / Зарядно / Допълнителна дръжка

Производител:
Bosch
Модел:
GSR 36 VE-2-Li
Номер на продукта:
311-3361
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
1643.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Акумулаторен винтоверт Bosch GSR 36 VE-2-Li / Батерии / Куфар / Зарядно / Допълнителна дръжка

Акумулаторен винтоверт Bosch GSR 36 VE-2-Li с иновативна технология “Electronic Control Rotation “ при блокиране на винтоверта, веднага спира въртенето на ротора. Мощния мотора на машината има капацитет от 100Nm, добавен сензор към вътрешността на мотора, чиято задача е да следи работната му температура. При превишаване на температурния зададен диапазон, електронна защита се активира и изключва мотора. Батерията на инструмента е Li-ion, с капацитет 4Ah, тя е от серията COOLPACK, с вградена защита от прегряване и претоварване. Технологията още разсейва натрупалата се топлина, и увеличава живота на акумулаторните клетки.
Патронника е метал с функция Auto-Lock, предоставя лесна смяна на работните битове. Винтоверта има и реверс функция за обръщане посоката на въртене. Добавена е допълнителна дръжка, която може да заеме всяка желана от вас позиция.

Допълнителни характеристики
Дължина 233,0 mm; Височина 280,0 mm
Maкс. диаметър на пробиване в дърво 102 мм
Maкс. диаметър на пробиване в стомана 16 мм
Maкс. винт диаметър 12 мм


Приложения в комплекта

Куфар
Батерии 4Ah 2бр.
Зарядно 1бр.
Куфар


Технически характеристики

Тип захранванеАкумулаторно
Номинално захранващо напрежение36V
Капацитет на акумулатора4Ah
Тип на акумулатораLi-ion
Въртящ момент, макс. (твърд / мек) 100/60 Nm 
Обороти на празен ход (първа предавка / втора предавка)0-420 / 0 - 1.800 об 
Бързозатягащ патронник 13  мм Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.