GLOBALEN.BG cart
Акумулаторни винтоверти

Акумулаторен пробивен винтоверт Bosch GSR 36 VE-2-Li Solo / Куфар / Зарядно / Батерия / Допълнителн

Производител:
Bosch
Модел:
GSR 36 VE-2-Li Solo
Номер на продукта:
311-3369
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
623.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Акумулаторен пробивен винтоверт Bosch GSR 36 VE-2-Li Solo / Куфар / Зарядно / Батерия / Допълнителна ръкохватка

Акумулаторен пробивен винтоверт Bosch GSR 36 VE-2-Li Solo с две основни скорости за лек момент на въртене и за тежък такъв. Смяната им се регулира от бутон позициониран отгоре върху корпуса на винтоверта. Разполага с мощен мотор, чиито максимален въртящ момент е 100Nm. Патентования мотор на Bosch, е заобиколен от няколко вида защити. Първия вид защитата е от прегряване, в корпуса на мотора има температурен датчик който спира двигателя при повишаване на зададената температурна стойност. Втория вид защита е при засядане/засичане на патронника, електронна защитата спира моментално въртенето на ротора. Винтоверта разполага с реверс функция, за обръщане посоката на въртене.
Патентованите акумулаторни батерии Bosch CoolPack, имат защита от дълбоко разреждане и прегряване, капацитета на батерията е 4Ah, издръжлива и надеждна като максималното и напрежение е 36V. Метален патронник, с функция Auto-Lock позволяващ лесна смяна на работните битове.
Към машината има и допълнителна дръжка, която може да заеме всяка желана позиция. Вграденото в корпуса LED осветление с Afterglow функция за осветяване, ви дава възможност за работа при липсва на светлина. Основната дръжка на винтоверта има покритие Soft Grip, което не само е удобно при продължителна употреба, но и намалява шанса от изплъзване.

Допълнителни характеристики
Размери на винтоверта
Дължина 233,0 mm
Височина 280,0 mm
Тип на клетката литиево-йоннен
Диаметър на отвора
Ø на отвора в дърво, макс. 102 mm
Ø на пробиване в стомана, макс. 16 mm
Диаметър на винта Ø на винта, макс. 12 mm


Приложения в комплекта

Батерия 4Ah 2 бр.
Зарядно устройство 1бр.
Куфар 1бр.


Технически характеристики

Тип захранванеАкумулаторно
Номинално захранващо напрежение36V
Капацитет на акумулатора4Ah
Въртящ момент, макс. (тежък/лек на приложение)100 / 60 Nm
Обороти на празен ход (I-ва скорост / II-ра скорост)0 – 420 / 1.800 min-1
Обхват на захващане на патронника, мин./макс. 1,5 / 13 mm
Степени на въртящия момент 25+1Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.