GLOBALEN.BG cart
Акумулаторни винтоверти

Акумулаторен винтоверт Makita DF331DZ

Производител:
Makita
Модел:
DF331DZ
Номер на продукта:
311-3393
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
152.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Акумулаторен винтоверт Makita DF331DZ

Акумулаторен винтоверт Makita модел DF331DZ предлага ергономичен дизайн, здрав корпус с вградено LED осветление. Дръжка с покритие Soft Grip, намаляваща шанса от изплъзване на инструмента. Мотора на машината има капацитет от 30Nm, плюс 18 допълнителни регулируеми степени на въртящия момент. Патронника е бързозатягащ се, едновтулков за лесна смяна на работните битове. Реверс функцията дава ляв и десен ход на въртене, безпроблемно завиване и отвиване на винтове. Дръжката на винтоверта има покритие Soft Grip, което намалява шанса от изплъзване по време на работна дейност.
Батерии и зарядно устройство се закупуват отделно!

Допълнителни характеристики

Механични скорости: 2
Шум: звуково налягане: 70 dB(A)
Шум: отклонение: 3 dB(A)
Вибрации: пробиване в метал: 2,5 м/с²
Вибрации: отклонение (K): 1,5 м/с²
Размери (Д х Ш х В): 189 x 66 x 209 мм.
Тегло (EPTA): 1,1 кг.
Макс. ø - стомана: 10 мм
Макс. ø - дърво: 21 мм


Технически характеристики

Тип захранванеАкумулаторно
Номинално захранващо напрежение12V
Об. на пр. ход / ниски0 - 450 мин-1
Об. на пр. ход /високи0 - 1.700 мин-1
Патронник0,8 - 10 мм
Степени върт. Момент18 + D 
Макс. въртящ момент/твърд30 Nm
Макс. въртящ момент/мек14 NmНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.