GLOBALEN.BG cart
Акумулаторни винтоверти

Акумулаторен винтоверт Makita DHP485RFJ / Куфар / Зарядно устройство / Батерии

Производител:
Makita
Модел:
DHP485RFJ
Номер на продукта:
311-3470
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
599.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Акумулаторен винтоверт Makita DHP485RFJ / Куфар / Зарядно устройство / Батерии

Винтоверт Makita идва с мощен ударен механизъм, осигуряващ безпроблемно пробиване в бетон.
Машината притежава мощен мотор, чиито максимален въртящ момент е 50Nm, две основни скорости за лек момент на въртене и за тежък такъв. Смяната им може да направите от бутон върху корпуса на машината. Технология (Technology Extreme Protection) която защитава вътрешните сегменти на машината от навлизането на прах и вода.
Патронника е бързозатягащ се, едновтулков позволяващ лесна смяна на работните битове. . Вградено LED осветление, което осветява работната ви зона. Добавена реверс функция, за ляв и десен ход на въртене. Батерия с капацитет от 3Ah, и максимално напрежение 18V. Дръжката на инструмента има покритие тип Soft Grip, за по-добър захват над инструмента.
Зарядното устройство има множество индикатори по своя корпус, може да разберете дали е свързано към електрическата мрежа, също така показва няколко нива за заряда на батерията.

Допълнителни характеристики
Патронник: 1,5 ¬ 13 mm
Макс. ø ¬ стомана: 13 mm
Макс. ø ¬ дърво: 38 mm
Макс. ø ¬ бетон: 13 mm
Шум: звуково налягане: 82 dB(A)


Технически характеристики

Тип захранванеАкумулаторно
Номинално захранващо напрежение18 V
Капацитет на акумулатора3Ah
Тип на клеткатаLi-ion
Степени на въртящия момент20+1
Об. на пр. ход / ниски0 ­ 500 min­1
Об. на пр. ход /високи0 ­ 1.900 min­1
Удари в минута / ниски0 ­ 7.500 min­1
Удари в минута / високи0 ­ 28.500 min­1
Макс. въртящ момент/твърд50 NmНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.