GLOBALEN.BG cart
Акумулаторни винтоверти

Акумулаторен винтоверт Makita DDF483RFE / Акум. батерия / Зарядно устройство / Куфар

Производител:
Makita
Модел:
DDF483RFE
Номер на продукта:
311-3473
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
854.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Акумулаторен винтоверт Makita DDF483RFE / Акум. батерия / Зарядно устройство / Куфар

Винтоверт Makita модел DDF483RFE оборудван с две основни скорости за тежък момент на завиване и за лек такъв. Мотора може да развие максимален въртят момент от 40Nm. Добавени са допълнителни 21 регулируеми скорости, които може да сменяте от въртящия се пръстен зад патронника. Самия Патронник е безключов, което прави смяната на работните битове лесна без използването на допълнителни инструменти.
Вградено в корпуса LED осветление, за осветяване на вашата работна зона, може да го задействате с натискане на старт бутона, осветлението се стартира преди мотора да заработи.
Реверс функцията обръща посоката на въртене, за успешно развиване на винтове, корпуса на машината е удароустойчив, а основната дръжка има покритие тип Soft Grip, меко при захват.

Допълнителни характеристики

Патронник: 1,5 ¬-13 mm
Макс. ø ¬ стомана: 13 mm
Макс. ø ¬ дърво: 38 mm
Механични скорости: 2
Шум: звуково налягане: 77 dB
Тип на двигателя: BL¬motor


Приложения в комплекта

Куфар
Зарядно устройство
Акумулаторна батерия 2хBL1830Технически характеристики

Тип захранванеАкумулаторно
Номинално захранващо напрежение18 V
Капацитет на акумулатора3Ah
Тип на клеткатаLi-ion
Степени на въртящия момент21 + D
Об. на пр. ход / ниски0 -­ 500 min-­1
Об. на пр. ход /високи0 -­ 1700 min-­1
Макс. въртящ момент/твърд40 Nm
Макс. въртящ момент/мек23 NmНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.