GLOBALEN.BG cart
PH Метри

pH Pal Plus джобен измервателен уред

Производител:
ETI
Модел:
813-513
Номер на продукта:
055-0414
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
139.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

pH Pal Plus джобен измервателен уред

pH PAL Plus е лесен за използване pH измервателен уред, който работи в температурен диапазон от 0 до 50 ° C . Уредът е идеален за измерване на хранителни продукти и приложение в лаборатории. Включва функция за автоматично калибриране - с натискането на бутон инструментът автоматично ще се калибрира отново, като се използва заедно с буферен разтвор с pH 7,00.
Уредът ще се изключи автоматично след десет минути, ако не се използва, което увеличива максимално живота на батерията. рН PAL е идеално средство за измерване на pH в хранителната промишленост и в приложенията за тестване на вода. Той е безценен инструмент, когато сместа се концентрира с вода. Устройството се захранва от четири LR44 батерии (приложени в комплекта) и включва защитна капачка.


Технически характеристики

Обхват:0 дo 14 pH
Резолюция:0.1 pH
Точност:±0.2pH
Батерия: 4 x 1.5 volt LR44 button cell
Живот на батерията:150 часа
Дисплей:8 мм LCD
Тегло:70 грама
Размери:15 x 32 x 170mm
Материя на корпуса:ABS пластмаса
Гаранция: 1 година
Измервателна скала:pH
Водоустойчив: да

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_440.pdfКалибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.