GLOBALEN.BG cart
PH Метри

Измервателен pH уред със сменяем електрод (модел 8000)

Производител:
ETI
Модел:
860-800
Номер на продукта:
055-0417
Гаранция:
24 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
220.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Измервателен pH уред със сменяем електрод (модел 800)

8000 рН- метърът показва рН в обхвата от 0 до 14 рН, с разделителна способност от 0,01 рН и точност ±0,05 рН. Измерванията на pH са ръчно компенсирани при температури от 0 до 60 ° C (по подразбиране 25 ° C). Уредът разполага с лесен за четене LCD дисплей и е снабден с електронен бюджет за pH.
С натискането на един бутон инструментът автоматично ще се калибрира, като се използва заедно с буферни разтвори с рН. Изключва се сам, ако не се използва 10 минути, което увеличава живота на батерията.


Технически характеристики

Обхват:0 до 14 pH
Резолюция:0.01 pH
Точност:±0.05pH
Батерия: 3 x 1.5 volt AAA
Живот на батерията:5000 часа
Дисплей:стандартен LCD
Тегло:130 грама
Размери:25 x 56 x 128mm
Материя на корпуса:ABS пластмаса с антибактериална защита
Гаранция: 2 години
Измервателна скала:pH
Тип на сеонзора: комбиниран електрод

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_441.pdfКалибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.