GLOBALEN.BG cart
pH електорди
Увеличи снимката

pH електрод с общо предназначение

Производител:
ETI
Модел:
823-501
Номер на продукта:
055-0420
Гаранция:
0 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
125.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

pH електрод с общо предназначение

Този универсален, пластмасов, рН електрод е идеален за измерване на рН на течности и полутвърди материали в широк кръг индустрии, включително хранително-вкусовата промишленост, селското стопанство и фармацевтиката. Размерите на сондите са Ø12 х 120мм.

Това е един от редица рН електроди и сонди, които са напълно взаимозаменяеми и са предназначени за използване с pH-метър 8000, 8100, WalkLAB и MicroBench или подобен рН-метър. Температурен диапазон от 0 до 100 ° C

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_447.pdf
Калибриране в акредитирана лаборатория
Ако ви е необходимо на уреда за измерване да бъде извършено калибриране моля да се свържете с нас
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Вижте още

pH електрод Ø12 х 120мм
pH Pal Plus джобен измервателен уред
Буферен разтвор 7.00 pH
Измервателен pH уред със сменяем електрод (модел 8000)
Буферен разтвор 4.01 pH
Комплект pH- метър 8100 Plus