GLOBALEN.BG cart
Електрически ъглошлайфи

Ъглошлайф Bosch GWS 17-125 CI с плавен старт и регулируеми обороти 1700W 125mm

Производител:
Bosch
Модел:
17-125 CI
Номер на продукта:
318-3654
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
319.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ъглошлайф Bosch GWS 17-125 CI с плавен старт и регулируеми обороти 1700W 125mm

Ъглошлайфът GWS 17-125 CI е представител на професионалната серия електроуреди на Bosch и е победител в теста на независимия SLG институт за изпитване и сертифициране за средна експлоатационна продължителност и дълготрайност на въгленовите четки. Той притежава изключително мощен 1700 W мотор с Constant Electronic за максимална производителност и бързо извършване на работата. Голямата експлоатационна продължителност се дължи на мотора с директно охлаждане за издръжливост, защита от претоварване чрез изключване на машината при екстремни натоварвания и голямата дълготрайност на въгленовите четки. Дизайнът е представен от тънък корпус, редукторна глава със завъртане на стъпки по 90° и ръкохватка с меко противоплъзгащо покритие с възможност за поставяне отляво или отдясно, които осигуряват отличен комфорт, контрол и удобство при работа и захват. И при този модел има отлична защита на потребителя посредством системата KickBack Control, която автоматично изключва уреда за намаляване на опасността от внезапни реакции при блокиране, защитата от повторно самоволно включване след спиране на електрозахранването и кожух със защита срещу завъртане. Допълнително с това има ръкохватка Vibration Control със 40 % намаляване на вибрациите за работа без умора в ръцете. са намалени вибрациите чрез добавяне на уплътнителен материал към ръкохватките. Уредът разполага с подобрена защита от прах, голям бутон за блокиране на шпиндела за бърза и лесна смяна на работещия диск, плавен старт и електронно регулиране на оборотите. Характеризира се с мощност 1700 W и диаметър на диска 125 mm.

Приложения в комплекта

1 бр. Ключ с два щифта
1 бр. Защитен кожух
1 бр. Заден фланец
1 бр. Затягаща гайка
1 бр. Допълнителна ръкохватка Vibration Control


Технически характеристики

Номинална мощност1700 W
Външен диаметър на диска125 мм
Диаметър на гумен шлифовъчен диск125 мм
Диаметър на чашковидна четка75 мм
ЗахранванеМрежово
Захранващо напрежение230 V/50 Hz
Максимални обороти без натоварване 0 - 11500 min-1
Резба на шпинделаM14
Блокировка на вала Да
Отдавана мощност1010 W
Тегло2,400 kg

Рагледайте документацията за продукта
GWS 17-125 CI - Ръководство за употреба1-110933.pdf aquabuilding_offer_4475.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.