GLOBALEN.BG cart
Електрически ъглошлайфи

Ъглошлайф Bosch GWS 13-125 CIE с плавен старт и регулируеми обороти 1300W 125mm

Производител:
Bosch
Модел:
GWS 13-125 CIE
Номер на продукта:
318-3680
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
299.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ъглошлайф Bosch GWS 13-125 CIE с плавен старт и регулируеми обороти 1300W 125mm

Иновативният модел GWS 13-125 CIE е представител на професионалната серия електроуреди на Bosch.Той е снабден с мощен 1300 W Champion-мотор с Constant Electronic за максимална производителност и бързо извършване на работата. Отличава се с оптимизирано подаване на въздух и подобрена защита от прах, както и с въможност за 6-степенно електронно регулиране на оборотите в зависимост от спецификата на обработвания материал. Голямата експлоатационна продължителност се дължи на мотора с директно охлаждане за издръжливост, защита от претоварване чрез изключване на машината при екстремни натоварвания и голямата дълготрайност на въгленовите четки. Тънкият корпус и ръкохватка с меко противоплъзгащо покритие с възможност за поставяне отляво или отдясно осигуряват отличен комфорт, контрол и удобство при работа и захват. Моделът притежава отлична защита на потребителя посредством системата KickBack Control, която автоматично изключва уреда за намаляване на опасността от внезапни реакции при блокиране, защитата от повторно самоволно включване след спиране на електрозахранването и кожух със защита срещу завъртане. Допълнително с това е антивибрационната ръкохватка Vibration Control със 40 % намаляване на вибрациите за работа без умора в ръцете. Уредът разполага с голям бутон за блокиране на шпиндела за бърза и лесна смяна на работещия диск и плавен старт. Характеризира се с мощност 1300 W и диаметър на диска 125 mm.

Приложения в комплекта

1 бр. Ключ с два щифта
1 бр. Защитен кожух
1 бр. Заден фланец
1 бр. Затягаща гайка
1 бр. Допълнителна ръкохватка Vibration Control


Технически технически

Номинална мощност1300 W
Външен диаметър на диска125 мм
Диаметър на гумен шлифовъчен диск125 мм
Диаметър на чашковидна четка75 мм
ЗахранванеМрежово
Захранващо напрежение230 V/50 Hz
Максимални обороти без натоварване 2800 - 11500 min-1
Резба на шпинделаM14
Блокировка на вала Да
Отдавана мощност700 W
Тегло2,300 kg
ПревключвателЗаключващ се
Антивибрационна системаДа
Константна електроникаДа
Защита от претоварванеДа
Регулируеми оборотиДа
Плавен стартДа

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_4506.pdf GWS 13-125 CIE - Ръководство за употреба1-110707.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.