GLOBALEN.BG cart
Електрически ъглошлайфи

Ъглошлайф Bosch GWS 19-125 CI с плавен старт 1900W 125mm

Производител:
Bosch
Модел:
GWS 19-125 CI
Номер на продукта:
318-3683
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
406.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ъглошлайф Bosch GWS 19-125 CI с плавен старт 1900W 125mm

Ъглошлайфът GWS 19-125 CI e с максималната производителност в сравнение с всички останали продукти от индустриалния клас на марката Bosch посредством най-мощния до момента 1900 W Champion-мотор с Constant Electronic за бързо извършване на работата. Отличава се с най-добрата защита на потребителя чрез система KickBack Control за автоматично изключване на уреда и намаляване на опасността от внезапни реакции при блокиране; защита от повторно самоволно включване след спиране на електрозахранването и кожух със защита срещу завъртане. Моделът разполага с оптимизирано подаване на въздух и подобрена защита от метален прах, а голямата експлоатационна продължителност се дължи на мотора с директно охлаждане за издръжливост, защитата от претоварване чрез изключване на машината при екстремни натоварвания и голямата дълготрайност на въгленовите четки. Дизайнът е представен от тънък корпус и ръкохватка с меко противоплъзгащо покритие с възможност за поставяне отляво или отдясно осигуряват отличен комфорт, контрол и удобство при работа и захват. Допълнително с това е антивибрационната ръкохватка Vibration Control със 40 % намаляване на вибрациите за работа без умора в ръцете. Уредът разполага с голям бутон за блокиране на шпиндела за бърза и лесна смяна на работещия диск и плавен старт. Характеризира се с мощност 1900 W и диаметър на диска 125 mm.

Приложения в комплекта

1 бр. Ключ с два щифта
1 бр. Защитен кожух
1 бр. Заден фланец
1 бр. Затягаща гайка
1 бр. Допълнителна ръкохватка Vibration Control


Технически характеристики

Номинална мощност1900 W
Външен диаметър на диска125 мм
Диаметър на гумен шлифовъчен диск125 мм
Диаметър на чашковидна четка75 мм
ЗахранванеМрежово
Захранващо напрежение230 V/50 Hz
Максимални обороти без натоварване 11500 min-1
Резба на шпинделаM14
Блокировка на вала Да
Отдавана мощност1220 W
Тегло2,400 kg
ПревключвателЗаключващ се
Антивибрационна системаДа
Константна електроникаДа
Защита от претоварванеДа
Плавен стартДа

Рагледайте документацията за продукта
GWS 19-125 CI - Ръководство за употреба-051350.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.