GLOBALEN.BG cart
Таймери
Увеличи снимката

Водоустойчив таймер с обратно броене

Производител:
ETI
Модел:
806-150
Номер на продукта:
056-0427
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
48.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Водоустойчив таймер с обратно броене

Този таймер е с обратно броене и предлага IP65 водоустойчива защита. Уредът е с голям и цифров дисплей, със звукова аларма с променлив контрол на звука, позволяващ на потребителя да се настройва до максимален обем от 95 децибела.

Клавиатурата позволява на потребителя да настрои времена до 99 часа, 99 минути и 99 секунди. Таймерът включва магнитни подложки и слот за монтиране на стена или закрепване към уред. Уредът измерва 22 x 89 x 130 мм и се захранва от две AAA батерии.

Технически характеристики

Материя на корпуса:ABS пластмаса
Гаранция: 1 година
Сила на алармата:95dB
Водоустойчивост: IP65 защита
Таймер:обратно броене

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_453.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Вижте още

Готварски таймер- отброяващ надолу и нагоре
Дигитален алармен часовник BALDR B0117ST бял
Дигитален алармен часовник / вътрешна температура/ LCD дисплей / розов
Дигитален алармен часовник / вътрешна температура/ LCD дисплей / бял
Триканален кухненски таймер с аларма
Механичен кухненски таймер BALDR / неръждаема стомана