AQUABUILDING

cart
Таймери
Увеличи снимката

Голям таймер със силен звук

Производител:
ETI
Модел:
806-160
Номер на продукта:
056-0429
Гаранция:
12 месеца
Цена:
58.00 лева с ДДС
добави в количката
Поръчка по телефон:
0899 99 84 35
ЗАПИТВАНЕ ЗА ПРОДУКТА
Изпрати
Описание
Характеристики
Файлове

Голям таймер със силен звук

Таймер за готвене, който е идеален за оживени професионални кухни. Снабден е с водонепроницаем корпус и регулиране на променливата сила на звука, което позволява на потребителя да го настройва до максимален обем от 110 децибела.

Паметта на таймера записва последната настройка за отброяване. Включва две магнитни подложки за стена и една подвижна стойка. Захранва се от 9 волта PP3 батерия.

Технически характеристики

Батерия:9 volt PP3 alkaline
Сила на звука:110dB
Материя на корпуса:ABS пластмаса
Гаранция: 1 годинa
Дисплей:цифров LCD
Размери: 28 x 90 x 130mm
Таймер:отброяващ надолу и нагоре

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_455.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@aquabuilding.com или по телефона на 02/9291663.
Изпрати запитване