GLOBALEN.BG cart
Електрически ъглошлайфи
Увеличи снимката

Акумулаторен ъглошлайф Bosch GWS 18V-10 PC SOLO ProMix с възможност за Bluetooth свързаност 18V

Производител:
Bosch
Модел:
GWS 18V-10 PC SOLO ProMix
Номер на продукта:
318-3743
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
378.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Акумулаторен ъглошлайф Bosch GWS 18V-10 PC SOLO ProMix с възможност за Bluetooth свързаност 18V

Моделът GWS 18V-10 PC Solo ProMix е представител с функция Bosch Heavy Duty и с подобрено ниво на мощността в своя мощностен клас. Иновация, която заслужава вниманието Ви, е възможността за Bluetooth свързване чрез отделен Bluetooth модул ( може да се закупи отделно) , който Ви дава обратна връзка с инструмента, плавно стартиране, както и информация за сервизно обслужване чрез мобилното Ви устройство. Благодарение на безчетковия мотор и ProCORE 18 V технология на акумулаторната батерия, той предоставя мощност, която се равнява на 1000 W при електрическите ъглошлайфи, което го прави изключително ефективен при работа и Ви гарантира професионални резултати. Разработената и внедрена система за безопасност на потребителя е с повишено ниво и е представена чрез KickBack Control функция, която автоматично изключва уреда и намалява опасността от внезапни реакции в условия на блокирането му, както и интелигентната спирачна ситема. Защитният прекъсвач на Bosch PROtection switch изключва ъглошлайфа веднага щом е освободен като допълнителна защита на потребителя. Предимства на този модел са функциите – Drop Control за изключване на инструмента при падане, защитата от повторно самоволно включване на уреда при спиране на захранването, както и защитният кожух срещу превъртане. Характеристики на уреда са лесната блокировка на шпиндела, диаметър на работния диск 125 мм и обороти без натоварване 9000 min-1. Предлага се без батерия и зарядно устройство.

Приложения в комплекта

1 бр. Защитен кожух
1 бр. Заден фланец
1 бр. Затягаща гайка
1 бр. Допълнителна ръкохватка Vibration Control


Технически характеристики

Външен диаметър на диска125 мм
Тип захранванеАкумулаторно
Напрежение на акумулатора18 V
Вид на батериятаProCORE
Максимални обороти без натоварване0 - 9000 min-1
Резба на шпинделаM14
Тегло 2,0 kg

Рагледайте документацията за продукта
GWS 18V-10 PC - Ръководство за употреба-045653.pdf
Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.
Вижте още

Ъглошлайф METABO WEV 15-125 Quick INOX с регулируеми обороти и електронен плавен старт 125mm 1550W
Шлайф за стени и тавани METABO LSV 5-225 / 500W / ø225mm
ВОДНА ПОЛИРМАШИНА METABO PWE 11-100 / 1100W / Vario-Tacho-Constamatic (VTC)
ВИБРОШЛАЙФ RAIDER RDI-SA24 / 300W / VELCRO захват / Регулируеми обороти
Ъглошлайф Bosch GWS 24-230 JH с плавен старт 2400W 230mm
Шмиргел RDP-BG02 / 370W / ø200mm