GLOBALEN.BG cart
Еталонни теглилки

Еталонна теглилка за калибриране F1 20g / капацитет 20гр

Производител:
ADAM EQUIPMENT
Модел:
F1 20g
Номер на продукта:
309-3754
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
160.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Еталонна теглилка за калибриране F1 20g / капацитет 20гр

Еталонните теглилки на Adam Equipment се предлагат самостоятелно, опаковани в пластмасова кутия. Модел F1 20g е с капацитет 20гр.

Рагледайте документацията за продукта
aquabuilding_offer_4586.pdf Характеристики- Теглилки-110551.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.