GLOBALEN.BG cart
Еталонни теглилки

Еталонна теглилка за калибриране F1 2kg / капацитет 2кг

Производител:
ADAM EQUIPMENT
Модел:
F1 2kg
Номер на продукта:
309-3760
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
425.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Еталонна теглилка за калибриране F1 2kg / капацитет 2кг

Еталонна теглила с капацитет 2кг, подходяща за външна настройка и калибриране на везни. Предлага се самостоятелно, опакована в пластмасова кутия.

Рагледайте документацията за продукта
Характеристики- Теглилки-112433.pdf aquabuilding_offer_4593.pdf


Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.