GLOBALEN.BG cart
Термохигрометри Влагомери Дигитални термометри

Дигитален мини термохигрометър BALDR / -20℃ до +50℃ / влажност 20%-99% / черен

Производител:
BALDR
Модел:
B0217TH
Номер на продукта:
012-3768
Гаранция:
12 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
25.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Дигитален мини термохигрометър BALDR / -20℃ до +50℃ / влажност 20%-99% / Wireless / черен

Дигитален мини термохигрометър подходящ за всеки дом или офис, с който може да поддържате оптимални условия за живот. Моделът измерва температурата в диапазона от -20℃ до +50℃ (-4℉~122℉) и нивото на влажност в обхват от 20% до 99%RH.

Големият дисплей и едрите цифри позволяват четенето на показанията да става с лекота от всякакво разстояние и осветление. Уредът измерва в 2 мерни единици - Целзий и Фаренхайт, които могат да бъдат ръчно избрани. Дигиталният термохигрометър разполага с функция за автоматично записване на максималната и минимална измерена температура и влажност на въздуха. Както и със сензор за комфорт, който отчита нивото на влажност в помещението- ниско, високо или нормално. Захранва се с батерия тип CR2025, която е включена в комплекта.

Уредът е с 3 опции за монтаж- може да стои свободно, да бъде окачен с помощта на магнит или да виси на стена.


Окомплектовка

Термохигрометър B0217 - 1бр
Ръководство за употреба - 1бр

Технически характеристики

Обхват на температура:-20℃ до +50℃
Обхват на влага: 20%-99%
Размер:2.80”L * 0.57”W* 1.77”H
Тегло:175 гр
Цвят:Черен
Захранване: 1xCR2025 батерия
Измервателна скала:℃/℉Начин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.