GLOBALEN.BG cart
Електрически ъглошлайфи

Ъглошлайф Bosch GWS 11-125 Professional 1100W 125mm

Производител:
Bosch
Модел:
GWS 11-125 Professional
Номер на продукта:
318-3773
Гаранция:
36 месеца
сподели в
Сподели във Фейсбук Сподели в Туитър Изпрати на имейл
Цена:
281.00 лева с ДДС
Описание
Характеристики
Файлове

Ъглошлайф Bosch GWS 11-125 Professional 1100W 125mm

Продуктите с марката Bosch се отличават с високо немско качество и иновативни технологии, гарантиращи висока производителност и професионално представяне както в строителството и индустрията, така и в дома, офиса и работилницата.
Моделът GWS 11-125 Professional е представител на професионалната серия електроуреди на Bosch.Той е снабден с мощен 1100 W мотор за максимална производителност и бързо извършване на работата. Голямата експлоатационна продължителност се дължи на мотора с директно охлаждане за издръжливост, защита от претоварване чрез изключване на машината при екстремни натоварвания и голямата дълготрайност на въгленовите четки. Дизайнът е представен от тънък корпус и ръкохватка с меко противоплъзгащо покритие с възможност за поставяне отляво или отдясно осигуряват отличен комфорт, контрол и удобство при работа и захват. Този модел притежава е снабден с глава на редуктора, която се завърта на 90° и защитен PROtection-превключвател със задействане от различни места, който изключва машината, когато се освободи за отлична защита на потребителя. Уредът се характеризира със защитен кожух срещу превъртане, мощност 1100 W и диаметър на диска 125 mm.


Приложения в комплекта

1 бр. Ключ с два щифта
1 бр. Защитен кожух
1 бр. Заден фланец
1 бр. Затягаща гайка
1 бр. Допълнителна ръкохватка Vibration Control


Рагледайте документацията за продукта
GWS 11-125 - Ръководство за употреба-080432.pdfНачин на доставка
Доставяме поръчаните продукти до всяка точка на България посредством куриерските услуги на фирма ЕКОНТ и Спиди. По ваше желание пратката може да пристигне до посочен от вас адрес или до офис на куриера. Начин и място за доставка се посочват при извършване на поръчката през системата на сайта или при поръчка по телефона.
Начин на плащане
Плащането за поръчаните продукти може да се извърши чрез банков превод или в брой при получаване. Варианта, който е по удобен за вас се уточнява при създаване на поръчката през сайта, при поръчване по телефона или на място в нашия офис. За всяка закупена стока се издава касов бон и фактура при желание от клиента.
Право на връщане
Имате право до 14 дни да върнете обратно онлайн закупените продукти. За целта е важно да запазите целостта на опаковката и продукта, касовия бон и фактурата ако е издадена такава. Ако е необходимо връщане на закупен/и продукт/и моля направете заявка на office@globalen.bg или по телефона на 02/9291663.